Sluit navigatie

AccountingHUB een bewezen oplossing

Dat wij enthousiast zijn over AccountingHUB spreekt voor zich. Maar veel belangrijker vinden we hoe onze accountantskantoren, wij noemen ze HUB'ers, over ons denken.

Lees hier meer ervaringen!

Wat anderen over AccountingHUB zeggen:

Inmiddels zelfs al ambassadeur

Ik heb de afgelopen jaar met volle tevredenheid regelmatig discussies gevoerd met Paul Bloot en Peter Tijssen over prijsbeleid en dergelijke. Zij zijn voor mij een echte sparringpartner geworden waarbij beide partijen de discussie niet uit de weg gaan. Daarnaast ben ik dusdanig enthousiast geworden van het concept dat ik - als klant van AccountingHUB - mij best wel ambassadeur kan noemen van het concept wat zij daar toepassen. Op basis daarvan heb ik diverse accountants kantoren voorzien van advies c.q. referenties.

Ad Martena - Fiscaalplus te Druten
www.fiscaalplus.nu

80% van onze klanten is al overgestapt

Onlangs zijn wij partner geworden van AccountingHUB, een digitaal boekhoudplatform. Een deel van onze klanten hebben al een gratis demo gehad. Daarvan zijn er zeker 80% overgestapt op dit boekhoudpakket en ziet 100% de waarde van een volledig geautomatiseerd boekhoudpakket dat gebaseerd is op het inscannen en digitaal verwerken van documenten.

Michel ter Braak - Profijt Advsieurs te Deventer & Raalte
www.profijtadviseurs.nl

Eindelijk een simpele totaaloplossing!

Boekhoudkennis is overbodig, eenvoudig van factuur naar betaling... Tijdsbesparing, kostenreductie, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, wat wenst een ondernemer nog meer? Elk moment up-to-date cijfers. Zeer tevreden klanten, daar doe je het uiteindelijk voor... AccountingHUB is een gedegen partij die zeer snel kan schakelen...

Arnoud Brouwer - Agnes Veen van Facet Accountants te Rotterdam
www.facet-accountants.nl

Een complete oplossing

Part-time controlling betekent voor ons: Snel, regelmatig, adequaat en accuraat inzicht te genereren. AccountingHUB levert een complete (geïntegreerd en geautomatiseerd) omgeving die ons helpt dit waar te maken voor onze klanten.

Alfons Wegdam - Randzaak te Hengelo
www.randzaak.nl

Nog nooit zo snel...

Op 5 januari hadden wij onze eerste jaarrekening al klaar. Een unicum. Tot grote verbazing van een van onze beste klanten konden we aan zijn verzoek voldoen voor een snelle oplevering. HIj was super tevreden! We zijn ook uitermate content over de samenwerking met AccountingHUB en de geintegreerde oplossing. 

Gerd van der Spoel - Lens Hardenberg

www.lenshardenberg.nl

Op de toekomst gericht!

Accountinghub zet in op de toekomst. Met hun advies en begeleiding, en de software oplossingen die zij aanbieden is het mogelijk om actuele cijfers te leveren aan klanten en zo het advies aan onze klanten nog beter te maken. De boekhouding verandert hierdoor van een controle en aangiftemiddel in een monitoring- en managementtool waardoor ook kleinere ondernemers hun bedrijf beter kunnen bijsturen als dat nodig is.

De kracht van Accountinghub zit in een persoonlijk en professioneel contact wat wij als Leenders & Gielen Adviseurs ook nastreven in onze dienstverlening naar onze klanten. Wanneer er iets geregeld moet worden gebeurd dat ook.

Door hun wortels in de praktijk weten zij ook waar wij als belastingadvieskantoor mee te maken krijgen en kunnen zich beter inleven in onze situatie dan andere software leveranciers.

John Leenders LLM, BA (Fiscalist)
www.leendersgielen.nl

Veel kantoren zijn u al voorgegaan

Carter.png
FB.jpg
header.gif
HvP_logo_Final_v3.0.png
adminkantoorvanderham.jpg
born-graaf.jpg
Cox.png
hb.jpg
juma-logo.png
Leenders-Gielen-logo-website2.jpg
logo-fiscaal-plus.png
logo-lotz.png
logo.png
logo3.png
logo_facet.png
profijt-logo-2.png
unnamed.jpg
logo 2.png
vechtdal-accountants-logo.png
kenter-paans-koek.jpg
RA-e14237384512821.jpg
unnamed (1).jpg
unnamed (2).jpg
unnamed (3).jpg

Whitepaper aanvragen

Benieuwd naar alle ins en outs van onze oplossing? Lees dan onze whitepaper waarin wij onze oplossing geheel aan u uitleggen.

Download whitepaper

Demonstratie aanvragen

Er valt veel over AccountingHUB te vertellen en nog veel meer te laten zien. Vraag daarom een verhelderende gratis demonstratie aan.

Aanvraag verzenden

Contact + aanmelden nieuwsbrief

Energieweg 4
3641 RT  Mijdrecht

Telefoon algemeen: 0297 - 25 00 62
Telefoon sales: 0297 - 22 77 02
Telefoon support:
 0297 - 22 77 03
E-mail
 info@accountinghub.nl

Scroll naar boven