Sluit navigatie

Prijs

Bij de zoektocht naar het meest geschikte platform voor onze kantoren, hadden wij een paar uitgangspunten.

Wij wilden af van software waar je ‘gelokt’ wordt met een basispakket tegen een zeer lage prijs maar waar je vervolgens voor gewenste functionaliteiten extra modules moet afnemen tegen een meerprijs.

De start is dus een vaste prijs per administratie per maand, inclusief alle gewenste functionaliteiten en modules, zonder hoge implementatie kosten of een betaalde helpdesk. En uiteraard geen bijkomende kosten voor transacties, back-ups en naleving bewaarplicht van alle documenten?

Je zou zeggen dat dit onmogelijk is als je kijkt naar het huidige software landschap. Maar toch is het ons, door een centrale inkoop gebaseerd op hoge volumes, gelukt!!.

Ons platform kost € 27,20 per administratie per maand, inclusief alle beschikbare modules en alle transacties, zonder extra  implementatie- en helpdeskkosten. Voor (extra) gebruikers (intern of extern) betaalt u niets! Bij deze prijs zijn we ervan uitgegaan dat een kantoor start met 25 administraties. 

De enige bijkomende kosten zijn:

  • Voor de kantooromgeving betaalt het kantoor een kantoorfee van slechts € 1.000 per jaar te verminderen met € 10 per jaar voor elke aangemaakte administratie. Dus bij 100 administraties betaalt het kantoor deze kantoorfee niet meer.
  • Voor het gebruik van het platform betaalt het kantoor € 27,20 per maand per kantoor.
  • Opstartkosten zijn voor onze rekening, support is slechts 35,00 euro per maand (onbeperkt)

Onze prijs is een unicum in de markt en de laagste!

Maar dat is nog niet alles. In de samenwerking met onze partners werken wij zonder kick-backs of een afdracht aan ons. Wij geven het voordeel van een gezamenlijke inkoop volledig door aan onze kantoren. Ook bij onze partners hebben wij voor onze AccountingHUB kantoren de laagst mogelijke prijs kunnen realiseren door het volume van onze klanten. Dus: hoe meer kantoren AccountingHUB afnemen hoe hoger de korting soms wordt! Kijk hiervoor op onze partnerpagina.

Scroll naar boven