Sluit navigatie

Wij werken aan de accountantskantoren van de toekomst

Wij helpen accountantskantoren accountantskantoor van de toekomst te worden.

Lees meer over ons

Over AccountingHUB

2013 - WAS PRACTICE, 2014 - WAS A WARM UP, 2015 - IS GAME TIME

Voor ons (Peter Tijssen en Paul Bloot) is het een zoektocht van meer dan drie jaar geweest met, dat mogen we wel zeggen, vallen en opstaan. Uiteindelijk begrepen wij dat een enkel accountantskantoor niet de disruptie binnen de accountancy kan veroorzaken.

Het moest om te beginnen een co-operatie worden tussen een externe partij (wij), de accountantskantoren, met hun klanten en allen samenwerkend op één gemeenschappelijk communicatieplatform. Doen we dit nu niet, dan gaat inderdaad iemand anders het doen, want de verandering moet snel gaan plaatsvinden. Want ook nu is er nog tijd nodig voor de bestaande accountantskantoren om deze verandering in de kantoren te implementeren. Voor startende accountants is het de kans om hun dromen waar te gaan maken om voor zichzelf te gaan beginnen en direct toekomst gereed te worden.

Na een zeer succesvolle start, sluiten we nu meerdere kantoren per week aan. Wij zijn geen software ontwikkelaars maar mensen uit de praktijk met meer dan 35 jaar ervaring. Accountancy is onze wereld en dat verklaart, denken wij, ons succes. Wij weten dat het niet alleen een kwestie van software is en zeker niet boekhoudsoftware. Wij weten dat samenwerken met klanten meer is dan alleen het boeken. Wij hebben ook alle verkooppraatjes van softwareleveranciers aangehoord maar aan uit eind van de dag is het jullie risico en eindigen de accountantskantoren met extra kosten en geen tijdswinst. Dat verandert AccountingHUB. En: wij gaan nog een stap verder. Wij maken onze belofte waar.

Bekijk ook het nieuwe initiatief: AdministratieHUB. Daarmee garanderen wij u wat wij beloven: "een schokkend lage kostprijs".

Benieuwd? Neem contact met ons op!

Onze missie

Onze missie is om accountantskantoren te helpen om accountantskantoor van de toekomst te worden.

Wij hanteren daarbij "KWEFFGOED" als uitgangspunt:

  1. In alles wat wij doen staat KWALITEIT voorop.
  2. In alles wat we doen zijn wij zo EFFICIENT mogelijk zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
  3. In alles wat we doen streven we naar de GOEDKOOPSTE prijs voor onze klanten.

Paul & Peter geven advies: NIET WACHTEN!

Whitepaper aanvragen

Benieuwd naar alle ins en outs van onze oplossing? Lees dan onze whitepaper waarin wij onze oplossing geheel aan u uitleggen.

Download whitepaper

Demonstratie aanvragen

Er valt veel over AccountingHUB te vertellen en nog veel meer te laten zien. Vraag daarom een verhelderende gratis demonstratie aan.

Aanvraag verzenden

Contact + aanmelden nieuwsbrief

Energieweg 4
3641 RT  Mijdrecht

Telefoon algemeen: 0297 - 25 00 62
Telefoon sales: 0297 - 22 77 02
Telefoon support:
 0297 - 22 77 03
E-mail
 info@accountinghub.nl

Scroll naar boven