Sluit navigatie

Volledig geautomatiseerd verwerken van administraties

AccountingHUB is dé totaaloplossing voor accountants- en administratiekantoren.

Bekijk onze oplossing

Het "State of the Art" platform.

Vergeet boekhoudsoftware, aan elkaar geknoopt met scan- en herken-, portaal- en monitorsoftware. Wij bieden een geintegreerd platform waarmee u:

 • in plaats van +/- 50 administraties met 1 medewerker dezelfde medewerker 200 administraties kan verwerken;
 • de kostprijs van uw administraties drastisch naar beneden gaat;
 • uw kantoor in een keer klaar is voor de toekomst. State of the art sofware, niet alleen voor uw kantoor(organisatie) maar ook om samen te werken met uw klanten;
 • dagelijks actuele cijfers als basis voor de advisering van uw klanten beschikbaar komt;
 • u nooit meer achterstanden of BTW-stress heeft;
 • u en uw klanten volledig digitaal samen werken in the cloud. Door onze geintegreerde oplossing zijn geen andere software (abonnementen) meer nodig;
 • er een budget vrij komt om uw klanten echt te kunnen adviseren 

Gecombineerd met onze diensten, waardoor:

 • u geen software keuze stress meer heeft;
 • wij alle nieuwe ontwikkelingen op automatiseringsgebied voor u volgen en implementeren;
 • wij u begeleiden en helpen met de implementatie en de ontwikkeling van uw organisatie;
 • u gegarandeerd de laagste prijs betaald voor de software;
 • wij u gaan helpen aan nieuwe klanten.

IJZERSTERK!
Ons enthousiasme is grenzeloos. Want eindelijk staat de branche op een belangrijk keerpunt. Niemand kan plezier hebben in het overtypen van facturen. Dat levert geen meerwaarde op. Dat was een noodzakelijk kwaad. We hebben best veel te delen met onze (toekomstige) klanten.

Meer weten?

Wij hebben alle informatie overzichtelijk en uitgebreid beschreven in onze Whitepaper.

Download whitepaper

De geïntegreerde oplossing

Onze geïntegreerde oplossing komt met aangifte software en jaarrekening software. De oplossingen van onze partners FiscaalGemak en MLE zijn gekoppeld met ons platform. Door onze centrale inkoop profiteren ook de kleinere kantoren van een unieke korting bij deze partners.  

Daarnaast hebben wij zelf een conversietool ontwikkeld, waarmee we vanuit elk boekhoudsoftwarepakket administraties kunnen converteren naar ons platform. Hierdoor kan op elk gewenst moment worden gestart met ons platform met behoud van de vergelijkende cijfers van oude jaren of oude maanden.

Wij kijken niet alleen naar het administratieve proces. Uw klanten hebben wellicht reeds software in gebruik. Denk aan kassasystemen, webshops, factuursoftware, voorraadsystemen en dergelijke. Hiermee realiseren wij een op maatgemaakte  koppeling naar ons platform, waardoor een aanzienlijke tijdwinst wordt gerealiseerd en dubbele invoer wordt vermeden. 

De volgende stap is om deze data voor uw klanten te analyseren. Als het mogelijk is om in plaats van nu enkel de totale omzet per maand beschikbaar te hebben, met ons platform via een kassakoppeling de omzet op artikelniveau per dag in te lezen, dan zijn de mogelijkheden voor data-analyse voorhanden. Ook daar helpen we u graag verder mee.

Whitepaper aanvragen

Benieuwd naar alle ins en outs van onze oplossing? Lees dan onze whitepaper waarin wij onze oplossing geheel aan u uitleggen.

Download whitepaper

Demonstratie aanvragen

Er valt veel over AccountingHUB te vertellen en nog veel meer te laten zien. Vraag daarom een verhelderende gratis demonstratie aan.

Aanvraag verzenden

Contact + aanmelden nieuwsbrief

Energieweg 4
3641 RT  Mijdrecht

Telefoon algemeen: 0297 - 25 00 62
Telefoon sales: 0297 - 22 77 02
Telefoon support:
 0297 - 22 77 03
E-mail
 info@accountinghub.nl

Scroll naar boven